Aanbod

just in case checklist nabestaanden rouwcoach

Je weet wat het is om iemand te verliezen. Naast je verdriet, pijn en gemis, heb je ook enorm veel praktische zaken te regelen, en beslissingen te nemen. Zeker als iemand onverwachts is overleden. Bespaar jouw nabestaanden die kopzorgen door dit document in te vullen, en geef ze houvast en steun in de moeilijkste tijden. Dit nabestaandendossier voorkomt dat jouw geliefden moeten zoeken naar antwoorden.

 

ūü§é 56 vragen om jouw geliefden te ontzorgen als jij er niet meer bent
ūü§é persoonlijke, medische, praktische en financi√ęle zaken, maar ook jouw afscheid en zorgen voor je kind(eren) of huisdier(en)
ūü§é een checklijst voor belangrijke bijlagen

Investering: ‚ā¨ 4,99

Deze digitale¬†brievenbundel¬†is bestemd voor iedereen die rouwt om het¬†verlies van een dierbare. Je kan met ‚ÄúDear Grief‚Ä̬†zelfstandig¬†aan de slag, als jij graag praktische en ondersteunende¬†handvaten¬†wilt gaan toepassen in je¬†rouwreis. Op die manier kan je leren om je verdriet te dragen, door middel van inzicht, compassie en liefde. Elf brieven helpen je om te¬†verbinden met je verdriet en jouw persoon.

 

ūü§é¬†11 onderwerpen die jou inzicht geven in het rouwproces
ūü§é¬†40 pagina‚Äôs aan kennis, opdrachten en inzichten
ūü§é¬†meteen toegang tot de download

 

Investering: ‚ā¨ 29

Vind als weduwe manieren om je verdriet te dragen, met liefde, warmte, begrip, en zelfs met een lach. Je leert wat rouwen is, welke impact het kan hebben, en hoe je het heft in eigen handen kan nemen. Want je verliest je partner, en daarmee ook een deel van jezelf. Je krijgt levenslang toegang tot de video’s, opdrachten, kennis, persoonlijke ervaringen, oefeningen, inspiratie en audio opnames.

 

ūü§é¬†8 uitgebreide modules met bijna 80 pagina‚Äôs aan content
ūü§é¬†begeleidende video‚Äôs en audio opnames
ūü§é¬†toegang tot de Huddle app (via de computer of gratis app)

 

Investering: ‚ā¨ 198

Elvira Ampt | Rouwcoach

info@dicht-bij-jou.com

0472 57 27 19

Brasschaat | Vlaanderen