Rouwbegeleiding | een-op-een coaching | trajecten | workshops over rouw op het werk

Het spijt me dat je hier bent – maar wat dapper – want ik weet als geen ander hoe eenzaam en overweldigend rouw kan zijn. En elke rouwreis is uniek, dus er is helaas geen handboek dat ik je kan geven. Maar ik kan je wel ondersteunen, door begrip, inzicht, en handvaten aan te bieden. Want je hoeft het echt niet alleen te doen, en je kan weer vreugde vinden temidden van al je verdriet.


  • Misschien vraag je je af of je ‘het wel goed doet’, rouwen?
  • Of loop je vast in bepaalde grote aanpassingen die je moet maken, na je verlies?
  • Of wil je ontdekken hoe je jouw verlies kan dragen, terwijl je ook weer leert genieten van het leven? 

  

Ik bied je een veilige ruimte waarin al je gevoelens en gedachten er mogen zijn, waarbij we kijken naar wat jij nodig hebt.

 

Tarieven

  • Intakegesprek van ongeveer 30 minuten: gratis
  • Coachingsgesprek van 60 minuten: € 99
  • Drie maanden traject, inclusief een intake gesprek van 30 minuten, 6 sessies van 60 minuten, en onbeperkte steun via WhatsApp (je krijgt bijna altijd dezelfde dag nog antwoord): € 799
 
Rouw op het werk: individuele coaching of een workshop in groepsverband: prijs in overleg. Download hier meer informatie over voorbeeld workshops die ik regelmatig geef binnen bedrijven, of contacteer mij voor een gepersonaliseerd aanbod.

Elvira Ampt rouwcoach Brasschaat Antwerpen Vlaanderen

“Wat rouw met je doet is moeilijk te omschrijven. Er zijn zoveel vragen, zoveel dingen die op je afkomen en met je gebeuren. Professionele steun en bevestiging, een luisterend oor, empathie, inlevingsvermogen en betrokkenheid. Dat heb ik gevonden bij “dicht bij jou”. 

 

Bedankt Elvira, voor je steun, de aangereikte handvatten en de weg die je effende om hier stap voor stap door te komen. Je bent een vangnet, zoals ook mijn gezin en familie dat is. Maar daar waar familie en vrienden zich machteloos voelen en niet goed weten hoe er mee om te gaan, ben jij de baken die dat opvangt. Bewondering, dat is wat ik heb voor jou. Doe vooral verder, want mensen hebben je nodig.”

“Elvira’s grote inlevingsvermogen en heldere aanpak maken haar een uitzonderlijke rouwcoach. Ik nam contact met haar op tijdens een uitdagende tijd van verdriet vanwege een complexe gezinssituatie. 

 

In slechts één sessie heeft Elvira me begeleid om duidelijkheid te vinden. Ze hielp me bij het navigeren door mijn individuele rouwproces, dat tot dan toe overweldigend en verwarrend had gevoeld. 

 

Onze inzichtelijke gesprekken blijven me steeds meer leren over verdriet. Ik ben ongelooflijk dankbaar voor Elvira’s steun tijdens deze reis.”

“De workshop was enorm interessant en verbindend. Het is belangrijk om het stigma rond rouw te doorbreken, door te begrijpen wat rouw met ons brein doet. 

 

Elvira creëerde een veilige en warme sfeer waarbij de groep veel persoonlijke en kwetsbare verhalen durfde te delen. Weten dat we allemaal door vergelijkbare dingen gaan tijdens rouw, zorgde ervoor dat ik me minder alleen voelde. De ervaringen, kennis en adviezen waren enorm waardevol. Wat een respectvolle en empathische aanpak. Ik vond ook de Q&A aan het einde van de sessie heel erg fijn, en de praktische en persoonlijke tips die hierna gedeeld werden door Elvira.”

Elvira Ampt | Rouwcoach

info@dicht-bij-jou.com

0472 57 27 19

Brasschaat | Vlaanderen