dear grief brievenbundel digitale gids rouw rouwen weduwe weduwnaar rouwcoach

eBook over rouw, om je inzichten te geven in jouw eigen rouwreis

Ben je iemand verloren, en voel je je soms verloren, onbegrepen, of weet je niet waar je moet beginnen met rouwen? Misschien zoek je wel naar manieren om met het verlies om te gaan, om te begrijpen wat “normaal” is, en hoe je weer geluk en blijdschap kunt ervaren?Wij - twee weduwes en rouwcoaches - begrijpen dat als geen ander, en daarom hebben we "Dear Grief” geschreven: een digitale brievenbundel die je ondersteunt in jouw rouwreis.

Wat mag je verwachten van “Dear Grief”?

Dit is geen magische oplossing die je verdriet wegneemt, want dat kunnen wij niet. Wat het wel biedt, zijn inzichten in jouw unieke rouwproces. Wij hebben elf liefdevolle brieven geschreven aan jou, om je te helpen verbinden met je verdriet en jouw persoon. Je kan je eigen volgorde en tempo bepalen, en dit zijn de onderwerpen die we behandelen:

rouwcoach Elvira Ampt Antwerpen Brasschaat
Elvira Ampt

1. Wat is rouwen eigenlijk?

2. De impact van rouw op alle aspecten van jouw leven

3. Een ijsberg van emoties: begrijpen wat er onder de oppervlakte leeft

4. Hoe je jouw eigen gedachten kan ombuigen van negatief naar ondersteunend

5. Een schrijfoefening om je gedachten, emoties en ervaringen te ordenen en begrijpen

6. Hoe je om hulp kan vragen

7. Met welke kleine stapjes jij betere grenzen kan stellen

8. Het vinden van jouw energie te midden van verdriet

9. Het creëren van nieuwe en gezonde gewoontes 

10. Bodyscan meditatie om in het moment te zijn

11. Troost vinden in moeilijke tijden

rouwcoach Patricia van Noije
Patricia van Noije

Herken je jezelf in het volgende?

🟤 Je voelt je zoekende in je rouwproces 

🟤 Je hebt het gevoel dat anderen je verdriet niet echt begrijpen

🟤 Je vraagt je af hoe je kunt leven met dit verlies

Stel je eens voor...

🤎 Inzichten die je direct kunt toepassen op jouw unieke rouwreis

🤎 Zelfverzekerdheid en verbinding met je emoties

🤎 Liefdevolle handvaten die je ondersteunen in deze uitdagende tijd

Waarom zou je in “Dear Grief investeren?

✨ “Dear Grief” is meer dan een e-book; het is een zorgvuldig samengesteld programma gemaakt vanuit liefde, kennisen ervaring. Hierin vind je psycho-educatie, oefeningen, reflecties en opdrachten die speciaal zijn ontworpen om je te ondersteunen tijdens jouw rouwreis.

✨ Omdat het niet gaat om het wegnemen van verdriet, maar om het te begrijpen en omarmen van jouw unieke pad.

✨ Omdat het is geschreven door Elvira, en Patricia, die beide na een moeilijke reis met vele dieptepunten rouwcoach zijn geworden en begrijpen wat jij doormaakt.

Wie zijn wij?

Elvira was na een IVF traject van 1,5 jaar eindelijk zwanger, toen haar vrouw de diagnose borstkanker kreeg. Er werd meteen gestart met chemotherapie, maar toen hun dochtertje drie maanden oud was, overleed Magali aan uitzaaiingen naar de hersenvliezen. Na een intens donkere periode van overleven en aanpassen, schoolde ze zich om tot rouwcoach. Tijdens deze opleiding ontmoette ze Patricia. Patricia verloor als kind al haar broer, en werd op 37-jarige leeftijd weduwe nadat haar man Maikel overleed na een lang ziektebed aan uitgezaaide melanoomkanker. Haar twee zoons waren toen zes en acht jaar oud, en haar stond de enorm zware taak te wachten om haarzelf en haar kinderen door de oneindige rouwreis te begeleiden.

rouwcoach Antwerpen Brasschaat Elvira Ampt

 

Ben jij er klaar voor om “Dear Grief te ontdekken? Klik op de knop hieronder om jouw exemplaar meteen te ontvangen meer inzicht en compassie te vinden in jouw rouwproces.

Veelgestelde vragen over dit eBook over rouw:

Q: Waarom is “Dear Grief” anders dan andere bronnen over rouw?

A: “Dear Grief” is anders omdat het geen handleiding is (die is er namelijk niet), maar een reisgenoot voor jouw rouwreis, geschreven door twee weduwes die hun eigen diepe rouw hebben ervaren. 

Q: Is “Dear Grief” alleen voor recent verlies of voor iedereen in rouw?

A: “Dear Grief” is geschikt voor iedereen in rouw, ongeacht hoelang het verlies geleden is. We weten namelijk dat rouw een uniek proces is dat levenslang duurt – ook al verandert het.

Q: Wat kan ik verwachten na het lezen van “Dear Grief”?

A: Na het lezen van “Dear Grief” kun je direct toepasbare inzichten verwachten die je helpen om jouw unieke rouwproces te begrijpen en te omarmen. Je zult meer zelfverzekerd zijn, dieper verbonden zijn met je emoties en ondersteund door praktische handvaten in je donkerste en moeilijkste momenten.

Q: Waarom hebben Elvira en Patricia “Dear Grief” geschreven?

A: Elvira en Patricia hebben “Dear Grief” geschreven vanuit persoonlijke ervaringen, gecombineerd met hun opleiding tot gediplomeerd rouwcoach. Elvira verloor haar vrouw na een intens IVF-traject, terwijl Patricia als kind al haar broer verloor en later weduwe werd.

Q: Wat maakt dit e-book geschikt voor mijn rouwproces?

A: “Dear Grief” is niet gericht op het wegnemen van verdriet, maar op het bieden van inzichten, compassie en liefde tijdens jouw rouwproces. Met elf brieven behandelen we diverse onderwerpen, zoals het begrijpen van emoties, het stellen van grenzen en het vinden van troost – alles om jou te ondersteunen.

 

Heb je meer vragen? Stel ze gerust! Wij zijn hier om je te helpen.