just in case checklist nabestaanden rouwcoach

Nabestaandendossier

  • Kennen je nabestaanden jouw wensen voor als je er niet meer bent?
  • Weten jouw geliefden waar ze jouw waardevolle spullen, inloggegevens of financiĆ«le gegevens kunnen vinden?
  • Heb je een plan voor jouw kind(eren), huisdier(en), bezittingen en waardevolle spullen?


Dit nabestaandendossier helpt je hier bij. Alle gegevens ordenen op een overzichtelijke manier, geeft jou rust. In geval van ziekte, dementie of overlijden, hebben jouw naasten de nodige antwoorden bij de hand en kunnen ze de zaken goed regelen volgens jouw wensen.


Want je weet wat het is om iemand te verliezen, en erna op alle vlakken je leven aan te moeten passen. Sommigen van ons hadden niet eens de kans om nog bepaalde vragen te kunnen stellen. Anderen wel, maar misschien was er toch niet genoeg tijd, of wist je niet wat te vragen. Daarom helpt dit eBook jou en je nabestaanden: zodat jij jouw geliefden houvast kan bieden in tijden van verlies. 

 

Wan als jij er niet meer bent, gaan jouw geliefden enorm overweldigd worden. Door verdriet, pijn en rouw, maar ook door heel veel praktische zaken. Maar waar te beginnen? Hoe kan je het hen makkelijker maken, zodat ze jouw leven kunnen eren op een manier die bij jou past? Met dit document krijg je alle tools om jouw wensen vast te leggen. Jouw dierbaren zullen op deze manier minder zorgen hebben en jouw leven op een liefdevolle en respectvolle manier kunnen vieren.

 

šŸ¤Ž Verminder de kopzorgen van jouw dierbaren in tijden van verlies en verdriet

šŸ¤Ž Bedenk nu al een afscheid dat bij jou past

šŸ¤Ž Breng structuur aan in praktische en financiĆ«le zaken

 

Dankzij dit eBook kan jij jouw nabestaanden houvast bieden in tijden van verlies. 56 vragen die jouw geliefden inzicht geven in jouw visie op verschillende belangrijke vlakken: medisch, persoonlijk, zorgen voor, jouw afscheid, financieel en administratief.